Laden..

Bootwalk@PTTwente

Bootwalk@PTTwente Bootwalk@pttwente

Het is heerlijk om buiten in beweging te zijn. Je maakt endorfine aan, (een stofje wat je een geluks gevoel geeft) en door in contact te komen met de zon neem je vitamine D3 tot je neemt. En deze kun je goed gebruiken als je veel binnen bent.

Op eigen houtje hardlopen of wandelen is voor veel mensen lastig.

In een groep lopen motiveert en is net zo gezellig.

De welbekende Bootcamplessen die nu een enorme hype zijn, maar veel mensen afschrikt omdat het niveau vaak vrij hoog is. Voor deze mensen is BootWalk nou net de juiste training.

Bootwalk is een vorm van Bootcamp
Er wordt niet hardgelopen, alleen stevig gelopen en kleine stukjes rustig gejogd. Onder het lopen doen we spier verstevigende oefeningen.
De oefeningen die gedaan worden zijn een afwisseling tussen oefeningen gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen (conditie) en oefeningen ter verbetering van de spierkracht.

De opbouw van de training

De training bestaat uit de volgende opbouw:
De training start met een warming up.
We doen een circuit met kracht oefeningen vaak met eigen lichaamsgewicht.
Vervolgens gaan we een rondje lopen met tussendoor spier verstevigende en conditieoefeningen.
We sluiten af met een cooling down.
De trainingen duren een uur en worden gegeven door een gediplomeerd trainer.

Bij de krachttraining trainen we het hele lichaam, dus benen, billen, buik, armen, bovenlichaam… Door deze lichaamseigen gewicht oefeningen worden de spieren sterker en het lichaam strakker. Wie meer uitdaging wil, pakt de oefeningen zwaarder en jogt wat meer. Wie net begint met sporten, doet de oefeningen minder zwaar en loopt op eigen tempo.

Bootwalk is geschikt voor jong en oud(er)
Voor de onervaren en de meer ervaren sporter!

Les Hours (1)

vrijdag
-
BootWalk@pttwente
Hannie Nijhof

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur