Laden..

Personal Training

Personal Training bij PTTwente

Ben je er ook helemaal klaar mee en wil jij je ook fitter en gezonder voelen maar vindt je het lastig om dit alleen te doen?

Wij van PTTwente willen je hierbij graag helpen, als jij bereid bent verantwoordelijkheid te nemen en je er voor 100% in te zetten dan willen wij graag die stok achter de deur zijn en je begeleiden in het mooiste traject van je leven.

Je traint 1 op 1 met een van onze gecertificeerde personal trainers, we kijken verder dan alleen trainen, het traject draait om zowel fysieke als mentale groei.

Als jij de 100% verantwoordelijkheid wilt nemen voor je inzet, begeleiden wij je in dit traject naar een gelukkigere en vitale jij, dit door te werken aan je levensstijl door te trainen en werken aan je voeding en dit 24/7.

Onze professionele personal trainers helpen je om gemotiveerd te blijven, je doelen te halen, op een leuke ( niet altijd makkelijke ) manier door hard te werken en je de goede dingen te laten doen.

Hoe gaan we te werk?

PTTwente levert maatwerk. niemand is hetzelfde, wat bij de een werkt, werkt bij de ander juist niet.

Naar aanleiding van een intake gesprek en een assessment, gaan we een plan samenstellen, we spreken een trainingsfrequentie af en dan gaan we aan de slag.

Wat betreft het trainen regelen we alles zodat je zonder zorgen, stap voor stap, de kwaliteit van je leven kunt verbeteren, en jezelf “een betere versie van je zelf te laten zijn.”

 • Iedereen is bij ons welkom, fit of helemaal niet
 • Een op maat gemaakt trainings-en voedingsplan incl. coaching
 • 100% verantwoordelijkheid van onze klant
 • Een Covid19-proof trainingsomgeving

Er is 1 opmerking

 1. diannepoffers@hotmail.com'

  Hallo wat zijn de kosten van personaltraining en small group training?

  Vr.gr Dianne

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
 • 06 456 345 33
 • hannie@pttwent.nl
 • Handelsweg 2
  7641 AC WIERDEN
 • Openingstijden:
  • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
  • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur