Laden..

Waarom bedrijfsfitness?

Waarom bedrijfsfitness?

 1. Toegankelijkheid: Bedrijfsfitnessprogramma’s, zoals die aangeboden door PTTwente, kunnen gemakkelijk toegankelijk zijn voor werknemers, wat hen aanmoedigt om deel te nemen. Dit kan de drempel verlagen voor mensen die anders geen tijd zouden hebben om te sporten.
 2. Gezondere werknemers: Deelname aan fitnessprogramma’s kan leiden tot een gezondere en actievere werknemerspopulatie. Dit kan de algemene gezondheid en het welzijn verbeteren en leiden tot lagere ziektekosten en minder ziekteverzuim.
 3. Verbeterde moraal: Bedrijfsfitnessprogramma’s dragen bij aan een positieve bedrijfscultuur en versterken het gevoel van saamhorigheid, wat de moraal van de werknemers kan verhogen.
 4. Stressvermindering: Regelmatige lichaamsbeweging is een bewezen manier om stress te verminderen. Dit kan leiden tot meer ontspannen en productieve werknemers.
 5. Verbeterde productiviteit: Gezonde werknemers hebben vaak een hogere energieniveau en kunnen zich beter concentreren, wat de productiviteit kan verhogen.
 6. Verlaagde zorgkosten: Het promoten van een gezonde levensstijl kan leiden tot lagere zorgkosten voor het bedrijf en de werknemers.
 7. Talent aantrekken en behouden: Bedrijfsfitnessprogramma’s kunnen een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde zijn en helpen bij het aantrekken en behouden van getalenteerde werknemers.
 8. Positief bedrijfsimago: Een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van zijn werknemers kan een positief imago opbouwen, wat gunstig kan zijn bij klanten en partners.
 9. Lagere arbeidsongeschiktheid en arbeidsgerelateerde blessures: Door werknemers te helpen fysiek fit te blijven, kunnen bedrijven de incidentie van arbeidsongeschiktheid en werkgerelateerde blessures verminderen.
 10. Fiscale voordelen: In sommige gevallen kunnen bedrijven belastingvoordelen ontvangen voor het aanbieden van bedrijfsfitnessprogramma’s.

Het is belangrijk dat bedrijven, wanneer ze dergelijke programma’s implementeren, ervoor zorgen dat ze goed worden gepromoot, dat werknemers gemakkelijk toegang hebben tot de faciliteiten en dat de programma’s zijn afgestemd op de behoeften en interesses van het personeel. Dit zal de betrokkenheid vergroten en de kans op het behalen van de voordelen maximaliseren.

Voor meer info:Neem contact op

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
 • 06 456 345 33
 • hannie@pttwent.nl
 • Handelsweg 2
  7641 AC WIERDEN
 • Openingstijden:
  • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
  • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur