Laden..

Algemene Informatie

Aandacht maakt alles mooier

Personal Training Twente

PTTwente

“Mijn passie voor een gezonde levensstijl draag ik graag over op andere mensen”

Personal Training in Nijverdal, Wierden, Almelo, Oldenzaal , Enschede en Hengelo e.o.

Personal Training Twente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden.

De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen.

Sfeervol is de Studio met drie zalen, een mooie binnenplaats, alles niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken.

Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en wanneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen.

Kortom Personal Training wanneer , waar en wat bij jou past.

0

Trainingsgroepen

0

Tevreden klanten

Training@PTTwente

Ons Team van Professionele Trainers

Je wilt een doel bereiken. Om dit doel op een verantwoorde en veilige manier te halen, heb je hulp nodig van een professional. Bij ons sport je onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer.

Klik hier voor de beschikbare trainers

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur