Laden..

EMS Training bij PTTwente

EMS Training bij PTTwente

Ben je op zoek naar een unieke en effectieve manier om te trainen? Dan is EMS training bij PTTwente dé oplossing voor jou! Gevestigd in het prachtige Twente, biedt PTTwente een revolutionaire trainingsmethode die snel resultaat oplevert.

 

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. Bij deze training wordt gebruik gemaakt van speciale elektroden die op verschillende spiergroepen worden geplaatst. Door middel van elektrische impulsen worden de spieren intensief gestimuleerd, waardoor je een effectieve full-body workout krijgt in slechts 20 minuten!

 

Wat deze EMS training bij PTTwente echt uniek maakt, is de persoonlijke begeleiding en de geavanceerde apparatuur die gebruikt wordt. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elke sessie volledig is afgestemd op jouw doelen en niveau. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of spierkracht wilt opbouwen, wij bieden een programma dat perfect bij jou past.

 

Bovendien is onze studio uitgerust met state-of-the-art EMS apparatuur van topkwaliteit. Hierdoor kunnen we de intensiteit van de training nauwkeurig regelen en maximale resultaten behalen. Onze EMS training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus iedereen kan bij ons terecht.

 

Twente staat bekend om haar prachtige natuur en rustige omgeving. Bij PTTwente train je dan ook in een inspirerende setting, weg van de drukte van de stad. Onze studio is gelegen in een groene omgeving waar je volledig kunt ontspannen en focussen op je training.

 

Wil jij ervaren hoe het is om uniek te trainen in Twente? Neem dan contact op met PTTwente en vraag naar de mogelijkheden voor een proefsessie. Ontdek zelf wat EMS training voor jou kan betekenen en ervaar de voordelen van deze innovatieve trainingsmethode. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

EMS Proeftraining? Probeer het eens!

Klik hier voor een proeftraining

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur