Laden..

Media

Foto en Video @ PTTwente

Wiezo 2017

In de afgelopen 20 jaar is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelname op de 10 KM.

Twente Goed Bezig 2017

Evenement georganiseerd door PTTwente. Een avond met koffie, thee en proeverijen. Maar voor al een avond met onderwerpen zoals slaap, voeding en stress.

Wiezo 2019

In de afgelopen 20 jaar is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelname op de 10 KM

Wiezo 2018

In de afgelopen 20 jaar is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelname op de 10 KM.

Strong Sister Run 2017

Echte Sisters deinzen niet terug voor een pittige sportieve uitdaging. Gezellig wordt het, want je loopt, kruipt en klautert met duizenden andere stoere Sisters naar de finish.

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur