Laden..

Klaar voor de Zomer!

Klaar voor de Zomer!

“Klaar om te stralen deze zomer? Begin nu met trainen voor jouw ideale summer body bij PTTwente! 🌞💪

Het is tijd om je doelen te stellen en actie te ondernemen. Bij PTTwente helpen we je graag op weg naar een gezonder en fitter leven. Met ons uitgebreide aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en professionele begeleiding, is er voor ieder wat wils.

Of je nu wilt werken aan spierkracht, uithoudingsvermogen of gewoon lekker wilt bewegen, bij PTTwente ben je aan het juiste adres. Onze ervaren trainers staan klaar om je te ondersteunen en te motiveren op jouw fitnessreis.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog en maak van deze zomer jouw beste seizoen ooit! Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Tot snel bij PTTwente!”

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur