Laden..

Hoe ziet een EMS training eruit?

1. Uitrusting: Voor een EMS-training heb je speciale apparatuur nodig. Dit omvat een EMS-trainingspak .

2. Voorbereiding: Voordat je begint, moet je het EMS-trainingspak aantrekken.

3. Instructie: Een getrainde EMS-instructeur begeleidt je tijdens de training. Ze stellen de intensiteit van de elektrische impulsen in op basis van je fitnessniveau en doelen.

4. Oefeningen: Tijdens de EMS-training voer je verschillende oefeningen uit, zoals squats, lunges, push-ups, en andere functionele bewegingen. De elektrische impulsen worden gesynchroniseerd met de oefeningen en stimuleren de spieren, waardoor ze harder moeten werken dan bij traditionele training.

5. Duur en intensiteit: Een EMS-training duurt meestal ongeveer 20-30 minuten, omdat de intensiteit hoog is en de spieren snel vermoeid raken.

6. Herstel: Na de EMS-training is er meestal een korte herstelperiode waarin je instructeur je kan helpen met stretchen en ontspanningsoefeningen.

7. Resultaten: EMS-training biedt in korte tijd effectieve resultaten, zoals het vergroten van spierkracht, het verminderen van lichaamsvet en het verbeteren van de algehele conditie.

Klik hier voor een proefles.

Klik hier voor meer informatie.

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur