Laden..

EMS Training Actie januari 2024

EMS Training Actie januari 2024

Welkom bij PTTWENTE- Transformeer je Fitheid met EMS Training!

Ben je op zoek naar een effectieve en tijdbesparende manier om je fitnessdoelen te bereiken? Ontdek de kracht van EMS-training bij PTTWENTE.

Onze op maat gemaakte programma’s combineren wetenschap, technologie en persoonlijke begeleiding om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Waarom EMS-training bij PTTwente?

1. Maximale Resultaten in Minimale Tijd:
Met EMS-training kun je in slechts 20 minuten per sessie dezelfde resultaten behalen als bij een traditionele uren-lange workout. Het geheim zit in de elektrische spierstimulatie, waardoor al je spiergroepen tegelijkertijd worden geactiveerd voor maximale efficiëntie.

2. Persoonlijke Begeleiding:
Ons ervaren team van trainers staat klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter, we passen de trainingen aan op jouw niveau en doelen.

3. Innovatieve Technologie:
Wij maken gebruik van geavanceerde EMS-technologie om je workout naar een hoger niveau te tillen. Vergeet traditionele gewichten – met EMS krijg je een intensievere en doelgerichte spiertraining.

Speciale Aanbieding voor Nieuwe Klanten:

Meld je nu aan bij PTTwente en ontvang als nieuwe klant twee gratis EMS-trainingen (bij een pakket van 3 maanden)! Ervaar zelf de voordelen van deze revolutionaire trainingsmethode zonder verplichtingen. Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven en de eerste stap zetten naar een gezonder en fitter leven.(actie gelding voor aanmelding in de maand januari 2024)

Hoe Profiteer je van Deze Aanbieding?

 1. Registreer je op onze website:
  Vul het registratieformulier in op onze website.
 2. Ons team staat klaar om je te verwelkomen.
 3. Begin je Reis naar een Sterker Jij:
  Geniet van de voordelen van EMS-training en ontdek hoe snel en effectief je je fitnessdoelen kunt bereiken.

Wacht niet langer – Registreer nu en zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en fitter leven met EMS-training bij PTTwente!

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
 • 06 456 345 33
 • hannie@pttwent.nl
 • Handelsweg 2
  7641 AC WIERDEN
 • Openingstijden:
  • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
  • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur