Laden..

Waarom beginnen met EMS training bij PTTwente

Waarom beginnen met EMS training bij PTTwente

Waarom beginnen met EMS training bij PTTwente

Welkom op de website van PTTwente! Ben je op zoek naar een effectieve en efficiënte manier om je fitnessdoelen te bereiken? Overweeg dan eens om te starten met EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) training bij PTTwente. In dit artikel zullen we uitleggen waarom EMS training zo populair is geworden en waarom juist PTTwente de ideale plek is om hiermee te beginnen.

Wat is EMS training?

EMS training is een innovatieve trainingsmethode waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om de spieren in het lichaam te stimuleren. Deze impulsen worden geleverd door een speciaal ontworpen pak dat je draagt tijdens de trainingssessies. De elektrische impulsen zorgen ervoor dat je spieren harder werken dan bij traditionele krachttraining, wat resulteert in snellere en effectievere resultaten.

Waarom is EMS training zo populair?

Eén van de belangrijkste redenen waarom EMS training zo populair is geworden, is omdat het tijdbesparend is. Met slechts 20 minuten per sessie kun je dezelfde resultaten behalen als bij urenlang trainen in de sportschool. Dit maakt EMS training ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die moeite hebben om tijd vrij te maken voor reguliere workouts. Bovendien is EMS training geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus. Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren atleet, EMS training kan worden aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen. De intensiteit van de elektrische impulsen kan worden aangepast, waardoor het mogelijk is om zowel spieropbouw als vetverbranding te bevorderen.

Waarom kiezen voor PTTwente?

PTTwente is dé plek om te beginnen met EMS training. Hier zijn een aantal redenen waarom:

Professionele begeleiding: Bij PTTwente word je begeleid door ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in EMS training. Zij zullen je helpen om je doelen te bereiken en ervoor zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Persoonlijke aanpak: Bij PTTwente geloven we in maatwerk. We stellen samen met jou een trainingsprogramma op dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

State-of-the-art apparatuur: Onze studio is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van EMS training. Dit garandeert optimale resultaten en een comfortabele trainingservaring.

Flexibele trainingsuren: Bij PTTwente kun je trainen op tijden die jou het beste uitkomen. Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in het weekend wilt trainen, bij ons is dat mogelijk.

Kortom, EMS training bij PTTwente biedt een efficiënte en effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken. Met professionele begeleiding, een persoonlijke aanpak en state-of-the-art apparatuur ben je verzekerd van optimale resultaten. Wacht niet langer en begin vandaag nog met EMS training bij PTTwente!

Boek hier je proefles

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur