Laden..

De beste manier om weer te gaan sporten in 2024 bij PTTwente

De beste manier om weer te gaan sporten in 2024 bij PTTwente

Ben jij klaar om weer actief en fit te worden in het nieuwe jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we de beste manier om weer te gaan sporten in 2024 bij PTTwente. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, wij bieden voor ieder wat wils.

Bepaal je doelen

Voordat je begint met sporten is het belangrijk om je doelen te bepalen. Wil je afvallen, sterker worden, conditie opbouwen of gewoonweg plezier hebben? Door duidelijke doelen voor ogen te hebben, kun je gerichter trainen en gemotiveerd blijven. Bij PTTwente bieden we diverse sportprogramma’s aan die aansluiten bij verschillende doelen.

Kies de juiste sportactiviteit

Het is essentieel om een sportactiviteit te kiezen die past bij jouw interesses en mogelijkheden. Bij PTTwente hebben we een breed scala aan sporten waaruit je kunt kiezen, zoals groepslessen, Personal Training, EMS training of Duo training. Neem de tijd om te ontdekken welke sportactiviteit jou het meeste aanspreekt en waar je plezier aan beleeft. Of plan een HIER intake gesprek om samen met een van onze trainers te bepalen wat jou het meeste aanspreekt.

Stel een realistisch trainingsschema op

Een trainingsschema helpt je structuur en regelmaat in je sportroutine te brengen. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en je schema geleidelijk op te bouwen. Begin met een paar keer per week sporten en verhoog langzaam de intensiteit en duur van je trainingen. Bij PTTwente kunnen onze ervaren trainers je helpen bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema.

Vind een trainingsmaatje

Sporten wordt vaak leuker als je het samen doet. Zoek daarom een trainingsmaatje waarmee je regelmatig kunt sporten. Samen kun je elkaar motiveren, uitdagen en successen vieren. Bij PTTwente kun je ook deelnemen aan groepslessen waarin je samen met andere enthousiaste sporters traint.

Houd vol en blijf gemotiveerd

Het is normaal dat er momenten zijn waarop je minder gemotiveerd bent om te gaan sporten. Maar geef niet op! Houd vol en herinner jezelf aan de voordelen van regelmatig bewegen, zoals meer energie, betere gezondheid en stressvermindering. Beloon jezelf ook af en toe voor behaalde mijlpalen. Bij PTTwente bieden we een ondersteunende en motiverende omgeving waarin je wordt aangemoedigd om door te zetten.

Luister naar je lichaam

Tijdens het sporten is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Forceer niets en neem voldoende rust tussen trainingssessies door. Luister naar eventuele pijntjes of blessures en raadpleeg indien nodig een specialist. Bij PTTwente hebben we deskundige trainers die je kunnen adviseren over de juiste techniek, houding en eventuele blessurepreventie.

Maak sporten onderdeel van je levensstijl

Het streven is om sporten een vast onderdeel van je levensstijl te maken. Maak er een gewoonte van om regelmatig te bewegen, ook buiten de sportschool. Neem de trap in plaats van de lift, ga fietsen in plaats van met de auto en maak wandelingen in de natuur. Bij PTTwente stimuleren we een actieve levensstijl en bieden we diverse sportactiviteiten aan die je kunt integreren in jouw dagelijkse routine.

Geniet van het proces

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: geniet van het proces! Sporten moet leuk zijn en geen verplichting voelen. Kies activiteiten waarvan je geniet en maak plezier tijdens het sporten bij PTTwente. Onze moderne faciliteiten, professionele begeleiding en gezellige sfeer dragen bij aan een positieve sportervaring.

Klaar om weer te gaan sporten in 2024? Ontdek alle mogelijkheden die PTTwente biedt. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen aan jouw sportdoelen te werken!

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur