Laden..

Bootcamp

BootCamp@Pttwente

BootCamp@pttwente

BootCamp is een fantastische manier om bezig te zijn met sporten in de buitenlucht.

Je bent lekker in de buitenlucht ongeacht het weer en daar krijg je ontzettend veel zuurstof en energie van.

Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand, een prachtige buiten trainingsplaats en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike, heerlijk buiten trainen!!

Geen ingewikkelde toestellen maar gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht en materialen uit de omgeving.

Cardio-interval en kracht training alles komt aan bod, in leuke en gevarieerde oefeningen, alleen of met elkaar.

Doordat je je hele lichaam gebruikt heb je een hoge verbranding dus perfect voor het verkrijgen van een strakker en sterker lichaam, waardoor je een ultiem voldaan gevoel krijgt.

Dit alles onder het toezicht van een gediplomeerde trainer, die je de juiste dingen goed  uit laat voeren.

9 Redenen BootCamp@Pttwente

1 EEN BETERE WEERSTAND

Doordat je in de buitenlucht sport, maak je vitamine D3 aan. Deze vitamine verhoogt je weerstand en gaat botontkalking tegen.

2 JE ZIT BETER IN JE VEL

Door het zonlicht gaat je serotonineniveau flink omhoog, waardoor je je beter in je vel voelt, beter slaapt en je seksuele activiteit verhoogt. ?

3 JE VERLIEST VET

BootCamp verhoogt je stofwisseling, waardoor de vetverbranding veel sneller gaat en je dus afvalt.

4 MINDER KANS OP SUIKERZIEKTE EN MINDER NEIGING TOT VETOPSLAG

BootCamp verlaagt de insulinegevoeligheid, waardoor je dus weinig insuline nodig hebt om je bloedsuiker in balans te houden. Hierdoor heb je minder kans op suikerziekte, een lagere bloeddruk en minder neiging tot vetopslag.

5 MEER SPIERMASSA

BootCamp zorgt voor de toename van je spiermassa en voor de aanmaak van testosteron en het groeihormoon MHG. Testosteron zorgt voor een snelle groei van de spiermassa, je uithoudingsvermogen neemt toe en je vetmassa daalt. MHG zorgt voor een opbouw van je spieren en versterking van je botten. Bovendien zorgt het voor vetafname en een betere vochtregulatie in je lichaam.

6 TOENAME VAN JE SPIERKRACHT

BootCamp zorgt voor een toename van je spierkracht. Door steeds andere oefeningen te doen worden je spieren iedere keer opnieuw getriggered.

7 JE SPORTPRESTATIES WORDEN BETER

BootCamp zorgt ervoor dat je pezen sterker worden, waardoor je aanzienlijk verschil zult merken in je prestaties.

8 DE KANS OP OSTEOPOROSE NEEMT AF

Bootcamp zorgt voor een verhoogde botdichtheid en in combinatie met de aanmaak van vitamine D3 neemt de kans op osteoporose af.

9 AANZIENLIJK MINDER KANS OP HART- EN VAATZIEKTEN

BootCamp kan de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk verlagen door onder andere de verlaging van het cholesterolgehalte en de bloeddruk.

Kort samengevat word je van Bootcamp@PTTwente gezonder, sterker, slanker, actiever en gelukkiger!

 

Wanneer kun je BootCamp@PTTwente doen?? Klik hier

 

Les Hours (1)

Dinsdag
-
Bootcamp
Bootcamp
Robbie Goossensen

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur