Laden..

Small Group Training

PERSONAL TRAINING IS NU VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

Wat is een Small Group training?

Een Small Group is een personal group training  (max 8 personen ) onderbegeleiding van een personal trainer. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een bestaande groep. Of je nu wilt afvallen, conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is dan een fantastische workout om jouw lichaam naar een hoger level te brengen.

Wat doe je in een Small Group training?

Deze training is geschikt voor iedereen die aan hun conditie en coördinatie wil werken, meer spiermassa wil verhogen, goed in shape wil zijn en fit wil blijven. en vooral leuk vindt om in groepsverband wil trainen.

Er is veel mogelijk, van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou. Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt.

Voor het lesrooster klik hier

Small group training biedt:

 • Training op verschillende niveaus
 • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
 • Tijd bepalen in overleg met de groep
 • Training in gezelschap voor meer motivatie en uitdaging
 • Vernieuwing en optimaal resultaat
 • Alternatief voor personal training, toch veel aandacht voor minder geld

 

Les Hours (8)

Woensdag
-
Small Group Training
Robbie Goossensen

Zaterdag
-
Small Group Training
Thijmen Rakers

vrijdag
-
Thijmen Rakers

vrijdag
-
Small Group Training
Hannie Nijhof

Maandag
-
Small Group Training
Thijmen Rakers

Woensdag
-
Small Group Training
Timber Breukelman

Maandag
-
Small Group Training
Thijmen Rakers

Donderdag
-
Small Group Training
Thijmen Rakers

Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
 • 06 456 345 33
 • hannie@pttwent.nl
 • Handelsweg 2
  7641 AC WIERDEN
 • Openingstijden:
  • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
  • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur