Laden..

Pure4Zen

Een massage brengt rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam! 🙏Een massage is een cadeautje voor jezelf en zeker geen overbodige luxe! Of het nu om een sport-/ klachtgerichte massage, een ontspanningsmassage, een hoofdmassage, een zwangerschaps massage, lomi lomi, een hotstone massage, een een hydrowave massage, voetreflex of om een Ayurvedische massage gaat, Pure4Zen heeft het allemaal te bieden.

Sportmassage
Sportmassage verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en helpt je lichaam sneller herstellen. Het voorkomt overbelasting van de spieren en kan tevens gebruikt worden de spieren juist te activeren. Blessures kunnen hierdoor worden voorkomen en hersteld.

Cupping
Bij cupping wordt de cup door middel van een pompje vacuüm gezogen op de huid. Cupping heeft een diepere werking dan massages. Verklevingen en spierknopen worden naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven.

Cellulitis behandeling
Cellulite, ook wel sinaasappelhuid huid genoemd, wordt gezien als een zeer storend esthetisch probleem. Meestal komt cellulite voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is een misverstand dat dit enkel voorkomt bij vrouwen met overgewicht. Daarentegen kan een verhoogt vetpercentage er wel voor zorgen dat de aandoening verergert.
Cellulitis is geen makkelijk probleem om aan te pakken maar er bestaat zeker een methode om de huid te verbeteren, zo niet om helemaal van de cellulite af te komen! Om de celluliteconditie van de huid te verbeteren leent de cupping massage zich hier uitstekend voor.

🙌 Is dit ook precies wat jij nodig hebt, maak dan snel een afspraak via:

www.pure4zen.nl
info@pure4zen.nl
0630593644.
Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur