Laden..

PTTwente: Jouw Partner in Sportieve Voornemens 2024

PTTwente: Jouw Partner in Sportieve Voornemens 2024

Ben jij vastbesloten om in 2024 een gezondere levensstijl aan te nemen? Bij PTTwente staan we klaar om jouw reis naar een actiever leven te ondersteunen! We begrijpen dat goede voornemens vaak een uitdaging kunnen zijn, en daarom zijn we hier om je te begeleiden, motiveren en inspireren op weg naar een fittere versie van jezelf.

Waarom kiezen voor PTTwente?

1. Persoonlijke Begeleiding:

Onze ervaren coaches staan voor je klaar om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu net begint met sporten of je bestaande routine naar een hoger niveau wilt tillen, wij bieden persoonlijke begeleiding op elk fitnessniveau.

2. Motiverende Groepsactiviteiten:

Sporten wordt leuker als je het samen doet! Sluit je aan bij onze motiverende groepsactiviteiten en ontmoet gelijkgestemden die dezelfde doelen nastreven. Samen werken we aan een gezonde en actieve levensstijl.

3. Toegankelijke Faciliteiten:

Onze moderne faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en bieden een comfortabele omgeving voor jouw workouts. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, cardio, yoga of groepslessen, bij PTTwente vind je alles wat je nodig hebt.

4. Voedingsadvies op Maat:

Een gezond dieet is essentieel voor een actieve levensstijl. Onze voedingsdeskundigen staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en gepersonaliseerde voedingsschema’s, zodat je het maximale uit je inspanningen kunt halen.

Start Nu met Je Sportieve Reis!

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake. Samen bespreken we jouw doelen, uitdagingen en stellen we een plan op dat perfect bij jou past. Bij PTTwente geloven we dat jouw succes ons succes is, en we kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezondere en actievere levensstijl in 2024.

Neem contact met ons op via klik hier . Laten we samen jouw sportieve doelen bereiken!


Geef een reactie

Afsluiten
Pttwente is een beweeg Studio aan de rand van het mooie dorp Wierden. De Studio beschikt over alle faciliteiten die belangrijk zijn om comfortabel, doeltreffend en professioneel aan sport te doen. Sfeervol is de Studio en niet super groot waardoor je juist kleinschalig kunt trainen als sporter en je snel thuis zult voelen, zodat je discreet en zonder terughoudendheid aan je vitaliteit kunt werken. Met twee prachtige parken en een recreatiepark op kleine afstand en waneer de weersomstandigheden het toelaten, we met een step, te voet of met de mountainbike , heerlijk buiten kunnen trainen. Kortom Personal Training waneer, waar en wat bij jou past.
  • 06 456 345 33
  • hannie@pttwent.nl
  • Handelsweg 2
    7641 AC WIERDEN
  • Openingstijden:
    • Ma tm vrijdag van 08.00 tm 22.00
    • Zaterdag van 08.00 tm 12.00 uur